Charleroi Espace Meeting Européen
Andere diensten op maat

Andere diensten op maat

Voor meerdere inlichtingen, aarzel niet met ons kontakt te nemen.

Wij ondersteunen u

Voor uw comfort, CEME helpt u vanaf de conceptie tot het einde van uw evenement. De CEME team is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en klaar om u te helpen en beantwoorden al uw vragen.

Tijdens uw evenementen
De aanwezigheid van een lid van ons personeel is nodig tijdens de gebeurtenissen in onze infrastructuur. Deze aanwezigheid is vrij van maandag tot zaterdag van 8 tot 17 uur. De prijs is 20 euro per uur, buiten deze tijden en op zon-en feestdagen.

Onthaaldienst

In de lobby, uw gastvrouwen hebben een ideale infrastructuur voor het ontvangen van uw gasten, en de distributie van badges, bestanden...
Als U wilt, met de hulp van professionele bedrijven, wij zorgen voor U.

Beveiliging - bewakingsagent

Voor een succesvol evenement, de aanwezigheid van een veiligheidsdienst zal een waardevolle troef zijn.
Op verzoek, geven wij u nadere gegevens over beveiligingsfirma’s die bekend zijn met de site. (Prijs vanaf 26 € / persoon / uur)

De CEME in de praktijk

Onze prijzen zijn inclusief de huur van de zalen, de installatie van meubelen, technische verbruik (verwarming, elektriciteit) en reiniging.

Verzekeringen

Op CEME, bent u gedekt door een verzekering "organisator" (aansprakelijkheid, schade aan eigendommen, brand). De verzekeringspremie wordt uitbetaald extra: € 24,95 voor een dag van gebruik.